به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی گیلان ، حبیب جهانساز با اشاره به نقش موثر وجین در کاهش مصرف آب و افزایش تولید محصول، از کشاورزان خواست شالیزارهایشان را زودتر وجین کنند، تا به مشکل کم آبی برخورد نکنند .
وی افزود: در وجین شالیزارها که حدود ۱۰ تا ۱۵ روز بعد از نشاء و با دست انجام میشود،علفهای هرز لابلای بوته های برنج کنده و دور ریخته میشود.
گیلان ۲۳۸ هزار شالیزار دارد . شالیکاران گیلانی سالانه ۷۵۰ هزار تن برنج سفید تولید میکنند که ۴۰ درصد برنج تولیدی کشور است . در گیلان رقم های بومی هاشمی، صدری، علی کاظمی، طارم ، دم سیاه و حسن سرائی کشت می شود.
نظر شما